duminică, 30 noiembrie 2008

Apa sarata pentru combustibil

Atunci cand apa a aparut pe piata ca supliment pentru combustibil a atras imediat atentia si interesul publicului. Aceasta este o metoda excelenta pentru a economisi bani pe combustibil. Utilizand echipamentul de conversie a apei la combustibil, care este disponibil la mai putin de 100$, s-a putut lua o pauza de la fluctuatiile pretului la benzina.

A deschis o usa pentru posibilitatile de a descoperi alti combustibili alternativi, care sa ajute la mentinerea unui buget echilibrat.

Atunci a venit pe piata inventia lui John Kanzius, in varsta de 63 de ani, care pretinde ca o sursa alternativa de combustibil este apa sarata. Kanzius a descoperit ca in anumite conditii, apa sarata poate arde la temperaturi mari. Diagnosticat cu leucemie in 2003, a decis sa incerce sa inventeze o tehnologie mai buna pentru distrugerea celulelor canceroase din corp. A ajuns la generatorul de frecvente radio, care este o masina ce genereaza unde radio si le focalizeaza intr-o arie pentru a distruge tumoarea fara a afecta celulele fara probleme.

Niciun comentariu: