marți, 25 noiembrie 2008

Noua tehnologie pentru combustibil II

Cumpararea si montarea echipamentului nu este scumpa si este usor de realizat. Exista pe piata anumite site-uri specializate in astfel de probleme care ar trebui verificate. Acestea ar fi Water4Gas, runyourcaronwater, Fueltrips, drivewithwaterfuel si wam-a-bam. Gama lor de preturi este intre 60$ si 210$. In echipament sunt incluse electrolyzer, senzori intensificati, vaporizator, radiator, PCV intensificat, aspirator, hardware pentru instalarea mecanica si catalizator.

Intretinerea mica este unul dintre principalele motive pentru care oamenii sunt atrasi de aceasta varianta. Pentru Water4Gas procesul de intretinerea ar dura in jur de 5 minute in fiecare saptamana. Trebuie doar sa adaugi 1 cana de apa saptamanal si 3 de apa distilata la fiecare 3-6 saptamani. Trebuie sa mai pui o masura de bicarbonat de sodiu saptamanal, pe care il poti lua din propria ta bucatarie.

Unii clienti chiar au observat ca vehicolul lor merge mai bine si cu mai multa putere ca inainte. Au existat studii si in ceea ce priveste viteza mai mare la utilizarea acestei tehnologii.

Niciun comentariu: