luni, 10 noiembrie 2008

Sistem de urmarire pentru masinile furate

Camerele in miniatura care sunt disponibile in prezent pe piata pot fi instalate in orice sectiune din vehicul. Aceste sisteme de securitate pentru masini sunt folositoare, mai ales daca avem in vedere ca putem, cu ajutorul lor, sa identificam furturile, dar si actele de vandalism.

Furturile temporare sunt puse in categoria vehiculelor furate pentru o scurta plimbare sau utilizate in comiterea unor faradelegi. Masinile sport si alte tipuri de masini rapide sunt, in general, tintele.

Un sistem de securitate pentru masina modern utilizeaza camere alb-negru digitale cu infrarosu, care au posibilitatea de a face poze in momentul in care este depistata miscare in zona. Sunt si alte tipuri de camere care reactioneaqza la schimbarea imaginilor preluate si nu la miscare. Aceste imagini pot fi preluate la timpul setat la camera, intre 1-60 de secunde la interval. In mod norma, data si ora sunt printate la poze.

Un sistem de camere cunoscut drept Cyber Eye Camera are abilitatea de a captura si stoca imagini de 2 GB pe un chip de memorie care poate fi extins daca iti doresti aceasta.

Sunt si alte sisteme de supraveghere wireless pentru masini care pot fi controlate direct. Unele dintre aceste camere au buton ce poate fi activat cu piciorul pentru a fi permisa monitorizarea fara sa fie atrasa atentia sau sa alarmeze raufacatorul. Unele dintre aceste sisteme de supraveghere au o sirena wireless care functioneaza precum alarma, pentru a alarma proprietarul vehiculului daca sunt probleme.

Niciun comentariu: