miercuri, 3 decembrie 2008

Apa sarata pentru combustibil III

Din moment ce Pamantul contine in proportie de 70% apa sarata este posibil ca in orice moment sa fie cuprins de flacari datorita unei tigari aruncata in mare? Undele radio de la aparatul RFG au distrus stabilitatea apei, eliberand molecule de hydrogen. Caldura provenind de la RFG le-a aprins si au ars.

Deci, este posibil sa ne conducem masinile utilizand apa sarata in loc de benzina? Tehnologiile de aplicare a hidrogenului au introdus pe piata Aquygen.

Aquygen este un gaz provenit din hidorgenul separat din apa prin utilizarea socurilor electrice. Acest gaz, in combinatie cu hidrogenul a creat un combustibil mai puternic decat benzina obisnuita. Deci aceasta a pavat drumul catre descoperirea lui Kanzius? Apa sarata va fi utilizata drept apa obisnuita. Dupa cercetarile lui Kanzius, crearea focului si combustibilului din apa sarata este posibil. Dupa care se va trece la arderea sodiului. Oricum, acest proces consuma mai multa energie decat cea produsa.

Farmecul stiintei este ca nu limiteaza descoperirile posibile. Ceea ce pare astazi imposibil, maine se va putea realize. Deci nu ar trebui sa inchidem usa posibilitatii de apa sarata drept combustibil.

Niciun comentariu: