marți, 30 decembrie 2008

Dispozitive pentru noua tehnologie

Senzorul de intensificare MAP: acest dispozitiv electronic reduce consumul de combustibil fara a modifica mototul sau calculatorul masinii.
Vaporizator: adauga apa in vaporizator la combustibil, imbunatateste combustia si este mai economic.
Radiatorul: pre-incalzeste benzina pentru o economisirea gazului utilizand numai energie de la radiator, care este altfel risipita sin u necesita sa fie facute modificari.
Intensificatorul PCV: o alta piesa a sistemului de hydrogen care imbunatateste functiile PCV-ului (Positive Crankcase Ventilation), protejeaza motorul si economiseste la combustibil.
Legatura de fuziune + firele. Conectate la 12 volti.
Catalizatorul: bicarbonat de sodiu.
Hidrogenul pur este periculos, mai ales daca este stocat in containere mari, deci este bine de avut o asigurare auto. Poate aparea o explozie, chiar daca apa nu explodeaza. Acesta este motivul pentru care echipamentul nu foloseste hydrogen in stare pura. Din moment ce hidrogenul este deja present in apa este mai sigur si mai usor de eliberat si consumat. Deci, atunci cand HHO este produs, ceea ce ramane este apa pura. Nu sunt emise de sistem chimicale care pot dauna. Ai nevoie doar de putin spatiu sub capota pentru a plasa butelia unde vei pune apa si catalizatorul. Catalizatorul este substanta care va ajuta separarea apei de HHO prin electricitate. Nu se va intampla nimic cu acest material. Acest sistem utilizeaza bicarbonat de sodiu pe care il poti lua cu usurinta din orice magazine alimentar sau chiar din propria ta bucatarie.

Niciun comentariu: