sâmbătă, 27 decembrie 2008

Cum functioneaza tehnologia de apa?

Exista cateva site-uri care prezinta aceasta noua tehnologie de suplimentare a carburantului cu apa – HHO sau Brown’s Gas, care poate fi numit si hydrogen si care provine din apa. Deci, care este modalitatea de functionare a acestei tehnologii?
Cand te vei decide sa iti upgradezi sistemul si vei apela la una dintre aceste companii, ele nu iti vor cere sa pui direct apa in rezervor sau sa iti cumperi o noua masina cu acest tip de motor. De fapt, este foarte simplu. Nu trebuie sa iti schimbi motorul sau computerul masinii.
Echipamentul acesta are mai multe piese care pot fi cu usurinta asamblate de tine intr-un week-end. Necesita doar cateva unelte de baza. Piesele cele mai importante ale echipamentului sunt:
Piesa care produce electroliza apei, denumit si “Generatorul apei”: acestea ar fi containerele (de mici dimensiuni) care pot contine in jur de 950 cc de apa simpla sau distilata (bazata pe indicatiile de pe echipamentul de conversie). Containerul poate fi din metal, sticla sau plastic.

Niciun comentariu: