marți, 30 decembrie 2008

Dispozitive pentru noua tehnologie

Senzorul de intensificare MAP: acest dispozitiv electronic reduce consumul de combustibil fara a modifica mototul sau calculatorul masinii.
Vaporizator: adauga apa in vaporizator la combustibil, imbunatateste combustia si este mai economic.
Radiatorul: pre-incalzeste benzina pentru o economisirea gazului utilizand numai energie de la radiator, care este altfel risipita sin u necesita sa fie facute modificari.
Intensificatorul PCV: o alta piesa a sistemului de hydrogen care imbunatateste functiile PCV-ului (Positive Crankcase Ventilation), protejeaza motorul si economiseste la combustibil.
Legatura de fuziune + firele. Conectate la 12 volti.
Catalizatorul: bicarbonat de sodiu.
Hidrogenul pur este periculos, mai ales daca este stocat in containere mari, deci este bine de avut o asigurare auto. Poate aparea o explozie, chiar daca apa nu explodeaza. Acesta este motivul pentru care echipamentul nu foloseste hydrogen in stare pura. Din moment ce hidrogenul este deja present in apa este mai sigur si mai usor de eliberat si consumat. Deci, atunci cand HHO este produs, ceea ce ramane este apa pura. Nu sunt emise de sistem chimicale care pot dauna. Ai nevoie doar de putin spatiu sub capota pentru a plasa butelia unde vei pune apa si catalizatorul. Catalizatorul este substanta care va ajuta separarea apei de HHO prin electricitate. Nu se va intampla nimic cu acest material. Acest sistem utilizeaza bicarbonat de sodiu pe care il poti lua cu usurinta din orice magazine alimentar sau chiar din propria ta bucatarie.

sâmbătă, 27 decembrie 2008

Cum functioneaza tehnologia de apa?

Exista cateva site-uri care prezinta aceasta noua tehnologie de suplimentare a carburantului cu apa – HHO sau Brown’s Gas, care poate fi numit si hydrogen si care provine din apa. Deci, care este modalitatea de functionare a acestei tehnologii?
Cand te vei decide sa iti upgradezi sistemul si vei apela la una dintre aceste companii, ele nu iti vor cere sa pui direct apa in rezervor sau sa iti cumperi o noua masina cu acest tip de motor. De fapt, este foarte simplu. Nu trebuie sa iti schimbi motorul sau computerul masinii.
Echipamentul acesta are mai multe piese care pot fi cu usurinta asamblate de tine intr-un week-end. Necesita doar cateva unelte de baza. Piesele cele mai importante ale echipamentului sunt:
Piesa care produce electroliza apei, denumit si “Generatorul apei”: acestea ar fi containerele (de mici dimensiuni) care pot contine in jur de 950 cc de apa simpla sau distilata (bazata pe indicatiile de pe echipamentul de conversie). Containerul poate fi din metal, sticla sau plastic.

luni, 22 decembrie 2008

Definirea masinii performante

O definitie simpla pentru o masina perfomanta este “o masin amica cu un motor puternic si, general, cu 2 locuri”. O masina sport este echipata in mod special pentru intreceri, cu forma aerodinamica avand un centru de greutate si un mod de conducere astfel incat sa poti avea un control deplin la viteze mari.

Unii experti in domeniu fac distinctia dintre o masina sport si orice alt tip de masina prin suspensia acesteia si modul in care se conduce. Dezbaterile tehnice constau in pachete de suspensie variate calificate ca apartinand adevaratelor “masini sport”.

Multi oameni considera ca o masina sport poate fi definite dupa intentiile sale. Daca masina este create mai multe pentru performanta decat pentru utilitate, atunci este o masina sport.

sâmbătă, 20 decembrie 2008

Noutati reparatii masini

Unde poti sa preiei comanda este in domeniul pieselor auto. Nu esti restrictionat la achizitionarea acestor piese din magazine. Si ei, probabil, le vor comanda din alta parte, la fel ca si tine daca ti-ai repara singur masina. Deci intereseaza-te de preturi, cumpara piesele necesare pentru masina si abia dupa asta incepe sa iti repari masina. Vei fi taxat pentru munca efectuata de personal, dar vei iesi mai ieftin la achizitionarea pieselor pentru masina.

Daca stii sa iti repari masina, ai mai multe posibilitati pentru achizitionarea pieselor de masina. Poti cauta online. Licitatiile online ofera sansa de a economisi banii pe piese. Asigura-te doar ca vei primi exact ceea ce ai nevoie. Nu are rost sa economisesti bani pe piese doar pentru a le putea inlocui in viitorul apropiat. Vei cheltui de 2 ori mai multi bani. Deci asigura-te de piesele pe care le vei primi, intereseaza-te in mai multe locuri si cauta cel mai bun pret.

luni, 15 decembrie 2008

Reparatii masini

Cu totii avem nevoie de masini pentru a ne deplasa, indiferent de distanta pe care o avem de parcurs. Ocazional, masinile noastre mai au nevoie de reparatii sau verificari si avem nevoie de anumite piese auto. Daca ai cautat vreodata pentru piese de automobile ai descoperit si costurile ridicate ale acestora. Cum iti poti repara masina si mai si economisesti? Pai, daca nu stii nimic despre masini, va trebui sa mergi la un magazine unde nu vei fi taxat doar pentru piesele de masina, dar si pentru munca efectuata. Daca stii sa iti repari propriul automobile sunt multe idei pentru economisirea banilor pentru piese. Cu siguranta va trebui sa cauti mai mult pentru a primi cel mai bun pret pentru piesele auto.

Daca nu stii nimic despre masini, despre reparatiile necesare sau simplul concept iti este strain, atunci ai o problema. Daca masina ta se strica, sau esti implicat intr-un accident si ai nevoie de piese pentru aceasta, va trebui sa o duci intr-un loc unde o persoana din domeniu sa o poate repara. Ceea ce se intampla in aceasta situatie, oricum, este plata pentru piesele masinii, dar si pentru munca facuta. Si preturile pentru mana de lucru sunt in general foarte ridicate.

miercuri, 3 decembrie 2008

Apa sarata pentru combustibil III

Din moment ce Pamantul contine in proportie de 70% apa sarata este posibil ca in orice moment sa fie cuprins de flacari datorita unei tigari aruncata in mare? Undele radio de la aparatul RFG au distrus stabilitatea apei, eliberand molecule de hydrogen. Caldura provenind de la RFG le-a aprins si au ars.

Deci, este posibil sa ne conducem masinile utilizand apa sarata in loc de benzina? Tehnologiile de aplicare a hidrogenului au introdus pe piata Aquygen.

Aquygen este un gaz provenit din hidorgenul separat din apa prin utilizarea socurilor electrice. Acest gaz, in combinatie cu hidrogenul a creat un combustibil mai puternic decat benzina obisnuita. Deci aceasta a pavat drumul catre descoperirea lui Kanzius? Apa sarata va fi utilizata drept apa obisnuita. Dupa cercetarile lui Kanzius, crearea focului si combustibilului din apa sarata este posibil. Dupa care se va trece la arderea sodiului. Oricum, acest proces consuma mai multa energie decat cea produsa.

Farmecul stiintei este ca nu limiteaza descoperirile posibile. Ceea ce pare astazi imposibil, maine se va putea realize. Deci nu ar trebui sa inchidem usa posibilitatii de apa sarata drept combustibil.

marți, 2 decembrie 2008

Apa sarata pentru combustibil II

In timpul expunerii unei demonstratii, un observator a remarcat ca RFG producea apa intr-un tub pentru condensare. Daca RFG poate face apa sa se comprime, atunci poate ca va reusi sa separe sarea din apa de mare. Un aspect important al acestui process de indepartare a sari din apa de mare il are mai ales in tarile care au probleme grave datorate lipsei de apa. Kanzius a utilizat RFG cu scopul desalinizarii apei. In timpul primului test, apa din tubu a scanteiat.

La a doua incercare, a aprins un servetel de hartie si l-a atins de apa in timp ce RFG functiona. Tubul a continuat sa fie aprins si s-a extins si catre restul instrumentului. Cateva universitati au incercat sa efectueze acelasi test pentru a vedea daca era o simpla pacaleala, dar au fost produse aceleasi rezultate. Apa sarata din tubul de test a fost aprinsa si pastrata asa cat timp RFG era indreptat in directia ei.

De ce ar trebui sa fim ingrijorati?